NyErhverv

Iværksætterhjælp

Iværksætterhjælp tilbyder en bred vifte af tjenester og ressourcer til vores medlemmer
Iværksætterhjælp er dedikeret til at fremme og støtte opstartsvirksomheder og iværksættere i vores lokale samfund. Her er en kort oversigt over, hvad Iværksætterhjælp handler om. Iværksætterhjælp er fuldt engageret i at se vores lokale iværksættermiljø trives. Vi er dedikerede til at skabe muligheder, fjerne hindringer og styrke vores medlemmers evne til at lykkes. Sammen kan vi opbygge en blomstrende iværksætterkultur i NyErhverv og bidrage til økonomisk vækst og innovation i vores samfund.

Kontakt Kenni Krogh på telefon: 50 20 70 10 hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til iværksætteri, vores iværksætterordning er 100% gratis for medlemmer af NyErhverv

Kenni Krogh

  • Kenni Krogh har drevet næsten alle selskabstyper og kan fortælle dig fordele og ulemperne ved de enkelte selskabsformer (I/S, EMV, ApS & A/S)
  • Kenni Krogh har hjulpet og rådgivet mere end 1500 danske virksomheder og har derfor et unikt indblik i alt fra logistik, regnskab, salg & marketing.
  • Kenni Krogh har i flere år drevet fysisk forretning og har derfor stor indsigt i livet som butiksejer og de udfordringer der følger med.
  • Kenni Krogh har et unikt i indblik i den danske webshop verden. Kenni har selv drevet webshops via dropshipping, affiliate og webshop med eget lager.
  • Kenni Krogh har stort indblik fra mere end 8 af landets største og/eller bedste callcentre i Danmark og kan hjælpe dig igang med kold kontakt.
  • Kenni Krogh har drevet frivillig forening under folkeoplysningsloven i mere end 10 år og kan hjælpe med alt i forhold til kommune og regler.
  • Kenni Krogh har været initiativtager og arrangør af mange arrangementer og sportsstævner (Et landets største Taekwondo turneringer). Kenni kan derfor hjælpe dig med organisering og planlægning af større arrangementer fra 10-1000 deltagere.
  • Kenni Krogh har siden 2007 rekrutteret og ansat flere hundrede medarbejdere og kan derfor hjælpe med råd og vejledning til at finde de rette kandidater og hvordan. Kenni driver desuden Jobserver.dk som kan hjælpe med at finde din næste kandidat.

Kontakt Kenni Krogh på telefon: 50 20 70 10 hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål til iværksætteri, vores iværksætterordning er 100% gratis for medlemmer af NyErhverv